Élet a lézeres szőrtelenítés előtt és után

Sokak számára a sima és szőrtelen bőrre való törekvést fárasztó rutinok és átmeneti megoldások jellemeznek: a borotválkozás, a gyantázás és az epilálás időigényes és kényelmetlen lehet.
Élet a lézeres szőrtelenítés előtt és után

A lézeres szőrtelenítés tartós eredményeket és a szabadság újszerű érzését ígéri. Ebben a cikkben bemutatjuk, milyen is az élet a lézeres szőrtelenítés előtt és után, hogy könnyebben meghozhassa a nagy döntést: belevág-e a tartós szőrtelenítésbe?

A lézeres szőrtelenítés előtt

Milyen módszereket vet be most a bársonyos, szőrtelen bőr elérése érdekében?

Legtöbbször a borotvához nyúl? A borotválkozás gyors és azonnali eredményt nyújt, a szőrszálak azonban gyorsan visszanőnek, miközben bőrirritációt és szőrbenövéseket tapasztalhat, 2-3 nap múlva pedig újra esedékessé válik a szőrtelenítés.

Inkább a gyantázás mellett teszi le a voksát? Bár hosszabb ideig tart a hatása a borotválkozásnál, fájdalmas és kellemetlen lehet, különösen az érzékeny területeken, és az alapos utógondozás is elengedhetetlen, hogy elkerülje a gyulladásokat.

Az epilálás a gyantázáshoz hasonló: kisebb fájdalmat tapasztalhat, viszont a folyamat időigényes lehet, valamint ahogyan a gyantázásnál, itt is legalább 3-4 mm hosszúságú szőrszálak szükségesek a hatékony szőrtelenítéshez.

A szőrszálak újranövekedése miatt a szőrtelenítés folyamatos, időigényes és kimerítő rutinná válhat, amely a fizikai kényelmetlenségen túl az önbizalmára is hatással lehet: előfordult már, hogy a zavaró szőrszálak miatt nem vette fel azt a ruhát vagy szoknyát, amelyhez kedve lett volna?

A lézeres szőrtelenítés után

A tartós, lézeres szőrtelenítés lehetőséget kínál az Ön számára, hogy kiszabaduljon a hagyományos módszerekkel történő szőrtelenítés monoton körforgásából.

A lézeres szőrtelenítés kezeléssorozatot követően az alábbiakra figyelhet fel:

  • A hatás hosszantartó

Nem lesz szüksége arra, hogy a napirendjét, programjait figyelembe véve alakítsa a szőrtelenítési szokásait, bőre mindig lágy és szőrmentes lesz.

  • Időt takaríthat meg

Mennyi időt szán hetente, havonta, évente a szőrtelenítésre? Ezt az időt innentől kezdve magára, pihenésre vagy bármire fordíthatja, ami éppen jólesik Önnek!

  • Nincs több szőrbenövés, bőrpír

Az ideiglenes megoldásokkal ellentétben a lézeres szőrtelenítés célzottan befolyásolja a szőrszálak növekedési ciklusát anélkül, hogy jelentősen károsítaná a bőrét.

  • Azt viselhet, amit szeretne

Ha nem volt ideje szőrteleníteni, inkább lemondott kedvenc toppjáról, szoknyájáról? Ez már a múlté: innentől kezdve azt viselhet, amiben csak jól érzi magát az adott pillanatban.

  • Költséghatékony

A DEKA lézerrel történő szőrtelenítés során kevés kezelésszámmal is elérhető az optimális eredmény, így összességében csökken a lézeres szőrtelenítés ára az összköltséget tekintve.

Ismerje meg a DEKA MOTUS Moveo technológiát

AZ FDA engedéllyel rendelkező DEKA MOTUS AY olyan innovatív technológiát kínál, amely lehetőséget ad a modern esztétikai klinikák számára a legkorszerűbb és leghatékonyabb szőrtelenítési eljárás nyújtására pácienseik számára.

Az eljárás minden szőr- és bőrtípusra (Fitzpatrick 1-6) megoldást nyújtó fájdalommentes és biztonságos kezelést tesz lehetővé az Alexandritot és az Nd YAG lézerforrások kombinációjával.

Az orvosi lézer nemcsak a biztonságot, de a hatékonyságot is garantálja, hiszen elpusztítja a szőrtüszőket, nem csak átmenetileg blokkolja a szőrnövekedést. Ahogyan már említettük, a DEKA MOTUS Moveo technológiával kevesebb kezelésszámmal érheti el a szőrtelenséget, ebből következik, hogy hosszú távon kedvező árú megoldást jelenthet az Ön számára.

Összefoglalva tehát a lézeres szőrtelenítés előtti élettől az utána lévő időszakig jelentős az átalakulás - a hagyományos szőrtelenítési módszerek korlátai alóli felszabadulás - jellemezte az utat.

Az állandó újranövekedést, a bőrirritációt és az időigényes rutint felváltja a hosszantartó eredmények szabadsága és az újonnan megszerzett magabiztosság.

Ismerje meg a Porta Bella Vita csapatát!

A Porta Bella Vita orvosesztétikai klinika megfelelő választás azok számára, akik szeretnének barátságos környezetben, szakemberek és orvosok segítségével biztos kézben tudni magukat.

2011 óta ez az esztétikai klinika elkötelezett a minőségben és az ügyfelek maximális elégedettségének elérésében is, emellett pedig a professzionális kezelések nyújtása is folyamatosan a fókuszban van, ahogyan a megújulás is.

Széleskörű szolgáltatásaik közé tartozik például a DEKA lézerrel történő tartós szőrtelenítés, különböző testkezelések, arckezelések, és a bőrrel kapcsolatos esztétikai problémákra megoldást nyújtó eljárások sokasága is, webshopjukban pedig elérhetőek különböző termékek orvosi háttérrel.

Átlátható és alapos tájékoztatásra vágyik?

Teljes elkötelezettségre a klinika orvosai részéről?

Élvonalbeli és biztonságos kezelőgépek segítségével akar szépülni?

A Porta Bella Vita csapata szeretettel várja Önt!

Kapcsolódó cikkek

Élet a lézeres szőrtelenítés előtt és után

Élet a lézeres szőrtelenítés előtt és után

Sokak számára a sima és szőrtelen bőrre való törekvést fárasztó rutinok és átmeneti megoldások jellemeznek: a borotválkozás, a gyantázás és az epilálás időigényes és kényelmetlen lehet.

Fedezd fel a peeling erejét a ragyogó bőrért

Fedezd fel a peeling erejét a ragyogó bőrért

Sokan szeretnének selymesen ragyogó, egészségesen rugalmas bőrfelületet, amiért bizony tenni kell.