Hogyan készítsünk tortát otthon?

A süteménysütés megkezdéséhez jó minőségű lisztre, vajra, cukorra és szódabikarbónára lesz szükséged.
Hogyan készítsünk tortát otthon?

Ha sötét tepsit -https://cookori.com/sct/196715/Tepsik-sutoformak- használsz, akkor a sütő hőmérsékletét 25 fokkal csökkentened kell. Ha minden száraz hozzávaló készen áll, elkezdheted a tésztát. A száraz hozzávalókat alaposan keverd össze, amíg egyenletesen eloszlanak. Süsse a süteményt a recept utasításai szerint, és egy finom desszertet kap, amelyet családja és barátai is élvezni fognak.

Először is készítse elő a konyháját. Szüksége lesz sütőeszközökre, például kézi mixerre vagy elektromos keverőgépre, egy spatulára, egy keverőtálra és egy tepsire. A kézi mixer jó, de az álló mixer nagyobb sebességet igényel. Kezdje a vaj és a cukor krémesítésével egy nagy tálban, amíg a keverék sima nem lesz. Adja hozzá a cukrot 30 másodperc után. Folytassa a keverék verését három-öt percig. Észre kell vennie, hogy apró buborékok képződnek, amelyek a levegő kezdete. A végeredménynek egy habos, könnyű süteménynek kell lennie, amely biztosan lenyűgöz.

Öntse a tésztát egy tortaformába, és süsse negyvenöt-ötven percig. Ellenőrizze a süteményt 45-50 perc után. Jól meg kell kelnie, aranyszínűnek kell lennie, és enyhén megérintve vissza kell rugaszkodnia. A tortának szobahőmérsékletűnek kell lennie, és tálalás előtt néhány órával hűtőszekrénybe kell helyezni.

Kapcsolódó cikkek

A kezdők borkóstolási útmutatója

A kezdők borkóstolási útmutatója

Sokféleképpen lehet megtanulni bort kóstolni.

Szeretnél meg tanulni főzni? - Ezzel a 3 levessel kezdd! - nem túl bonyolult

Szeretnél megtanulni főzni? – Ezzel a 3 levessel kezdd!

Talán minden étel közül, a levest a legkönnyebb készíteni. Ha még nem érzed biztosnak magad a konyhában, kezdd te is a levessel a főzést a konyhában.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kutyaeledelt

Hogyan válasszuk ki a legjobb kutyaeledelt

Számos oka van annak, hogy kutyáját egy bizonyos típusú táppal etesse.