Hova menjetek nászútra? 3 varázslatos helyszín

Ha egzotikus nászutas célpontot kerestek, akkor ezt a cikket nektek írtuk. Kattints és tudd meg, hova érdemes ellátogatnotok a mézesheteiteken.
Hova menjetek nászútra? 3 varázslatos helyszín

Tökéletes nászútra vágytok az óceánpartján? Szeretnétek egy emlékezetes és élményekkel teli utazást? Ebben a cikkben olyan varázslatos helyszíneket sorolunk fel, ahol biztosan öröm lesz a közös életetek első napjait eltölteni.

Tenerife, az örök tavasz szigete

A házasságkötés két ember életének egyik legcsodálatosabb állomása, hiszen egy teljesen új kalandba kezdtek bele. Az ezt követő nászút pedig az első olyan romantikus utazás, ahol már férjként és feleségként töltiteket a napokat. Bár a legtöbb esetben a szervezés hatalmas terhet ró a párra, így biztosan vágytok már egy kellemes pihenésre.

A nászút szervezése Tenerifén egy tökéletes megoldás, ha nem akartok túl sokat utazni, mégis egy egzotikus helyen töltenétek el pár napot vagy hetet. A sziget a maga több mint 2000 km2-ével a Kanári-szigetek legnagyobb és legnépszerűbb területe. Spanyolországhoz tartozik, viszont homokos és vulkanikus partjaival sokkal többet ad, mint a déli ország. Számtalan programlehetőségetek van, így még csak nem is muszáj egész nap a parton feküdni, hiszen emlékezetes élményekben lehet részetek a sziget bármely részén.

A szigeten még januárban és februárban sem megy a hőmérséklet 22 fok alá napközben. Ez azonban az ottani klíma miatt 26-27 foknak felel meg, így garantáltan jó időtök lesz, ha télen mennétek nászútra. Tenerife évek óta kedvelt helyszín, nem véletlen került be a mi listánkba.

Tenerifei szállások itt!

Belize: Turtle Inn

Ha messzebbre utaznátok és Közép-Amerika az, ahol eltöltenétek egy kis időt kettesben, akkor érdemes ellátogatni a Karib-tenger mellett található Belizre. A klíma, a természet, a kultúra mind vonzza ide a nászutasokat, nem beszélve a fantasztikus ételekről. Sokféle konyha található meg itt, többek között amerikai, spanyol, angol, de még kínai és libanoni fogásokat is kóstolhattok. Nagy választékban kaphatóak továbbá a tengeri halas és rákos finomságok, ami talán nem is csoda, lévén, hogy tengerparti helyszínről van szó.

Belize szállások itt!

Bali, nem csak nyaralás céljából

Talán senki sem lepődik meg rajta, hogy Bali is felkerült erre a listára. Ha tehát klasszikus vízparti célpontot kerestek, vágytok az egzotikus környezetre, akkor válasszátok Balit! Sok szerelmes gondolja úgy, hogy itt töltene el egy kis időt kettesben távol a világ zajától. A helyi lakosok pedig mindent megtesznek azért, hogy a friss házasok első napjai a lehető legszebben alakuljon. Bali tehát tökéletes arra, hogy a mézesheteket itt élvezzétek ki.

Bali szállások itt!

Összegezve

Gondoltátok volna, hogy mennyi lehetőségetek van arra, hogy egy különleges helyen töltsétek el a nászutatokat? Legyen szó Teneriféről, Baliról vagy éppen Belizeről, mindegyik tökéletes választás, ha egzotikus célpontra vágytok.

Kapcsolódó cikkek

A TM és a Kreativitás: A Meditáció Hozzájárulása a Kreatív Gondolkodáshoz

A TM és a Kreativitás: A Meditáció Hozzájárulása a Kreatív Gondolkodáshoz

A Transzcendentális Meditáció (TM) olyan meditációs gyakorlat, amely messze túlmutat a puszta relaxáción és belső béke elérésén.

Miért van több balkezes az ikrek között?

Miért van több balkezes az ikrek között? - 21 izgalmas tény az emberi testről

A köhögésnél kipréselt levegőrészecskék sebessége akár a 300 km/h sebességet is elérheti.

Készíts maszkot matcha teából!

Készíts maszkot matcha teából!

Japánban a matcha tea fogyasztásnak évszázados hagyományai vannak. Mondhatjuk, hogy a matcha a zöld teák királynője!