Önfeledt táborozás

Az egy-két hét közös üdülésen kívül a gyerekek nyara gyakran tervezetlenül és – néha bizony – unalmasan telik. Ezt a problémát a szülők sokszor úgy próbálják orvosolni, hogy ők is szabadságot vesznek ki, és otthon maradnak. Ha ez nem lehetséges, jó megoldás lehet egy nyári tábor.
Önfeledt táborozás - tábor 2024 - gyerektábor 2024

Ahány gyerek, annyi igény

Amíg az egyik imád egész nap sportolni, a másik a háta közepére sem kívánja a testnevelésórákon kívüli mozgást. Néhány gyerek szeret napestig egyfajta tevékenységgel foglalkozni, míg másokat az köti le, ha minél több dologban kipróbálhatják magukat. Eszerint érdemes megválasztani a nyári tábor témáját is.

17-et egy csapásra

A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a következő szekciók választhatók: 3D konstruktőrök tábora, angoltábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor, kuktatábor, programozótábor, robotikatábor, sporttábor, színházi tábor, tánctábor és tudóstábor.

Tanulás és nyaralás egyszerre

A táborozók naponta 210 percben foglalkoznak a jelentkezési lapon megjelölt témával. A három, egyhetes turnus alatt a szabadidős programok mellett az alkotómunkáé a főszerep. A hatalmas tábor résztvevőinek az önfeledt kikapcsolódásról sem kell lemondaniuk. Strandolás, versenyek, vetélkedők, koncertek, állatbemutatók teszik felejthetetlenné a délutánokat és az estéket. Az általános és középiskolás korosztálynak szóló bentlakásos tábort a helyben lakók „napközis” jelleggel is igénybe vehetik. A helyszín a kecskeméti egyetem kollégiuma, ahol minden lehetőség adott a nagyszerű vakációhoz. A bejárósoknak nagy előny, hogy a tábor reggel 7:00-től este 22:00 óráig biztosít eseménydús programokat, vagyis ez sokkal-sokkal több egy szokványos napközis tábornál.

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt

A kényelmet a kollégium kétágyas, zuhanyzós szobái adják. A teljes ellátáson felül korlátlan gyümölcsfogyasztás is alapvetés. A közös események mellett külön programokat szerveznek a kicsiknek és a nagyobbaknak. A 10 év alattiak meseesteken vehetnek részt, a kamaszok filmklubban beszélgethetnek a korosztályuknak megfelelő művekről – nemegyszer akár a takarodó után is. A legtöbb szülő szívesen emlékszik vissza a táborokban töltött fergeteges nyarakra. Az ott kötött barátságok sokszor még felnőtt korban is megmaradnak. A mai gyerekek sem szeretnének kimaradni ebből, szóval irány táborozni!

További információ a https://legjobbtabor.hu -n.

Kapcsolódó cikkek

Utazás gyerekkel - tippek, ötletek

Családi nyaralás: autós utazás gyerekekkel

Hogyan szórakoztassuk gyermekeinket a hosszú kocsiban töltött órák alatt?

Milyen nehézségekbe ütközhet gyermeked a programozás alapjainak elsajátítása során?

Milyen nehézségekbe ütközhet gyermeked a programozás alapjainak elsajátítása során?

Ha gyermekedet érdeklik a számítógépek és a videójátékok, akkor talán már beszéltetek róla, hogy érdemes lenne jobban elmélyítenie a tudását a témában.

Önfeledt táborozás - tábor 2024 - gyerektábor 2024

Önfeledt táborozás

Az egy-két hét közös üdülésen kívül a gyerekek nyara gyakran tervezetlenül és – néha bizony – unalmasan telik. Ezt a problémát a szülők sokszor úgy próbálják orvosolni, hogy ők is szabadságot vesznek ki, és otthon maradnak.