Így válassz nyakláncot az őszi szettedhez

Ha megkérdezed az ismerőseid a kedvenc évszakukról, szinte biztos, hogy valaki csillogó szemekkel és széles mosollyal kezd el az őszről beszélni.
Így válassz nyakláncot az őszi szettedhez

Nem hiába - ez az évszak a nyugodt változás megtestesítője. A levelek lassan, de biztosan szebbnél szebb sárgás, vöröses árnyalatokat öltenek, míg a levegőben izzó nyári forróságot felváltják a reggeli, hűvös szellők. A változás nemcsak az időjárásban és a természetben észlelhető, hanem a megjelenésükben is. A rövidnadrágok újra a szekrény mélyére kerülnek, helyüket pedig a hosszú farmerek veszik át. A rövid ujjú pólók mellett megjelennek a kötött pulcsik és kardigánok, a kinti fogason pedig az átmeneti kabátok. A régi-új ruhadarabok előkerülésével pedig itt az ideje annak is, hogy pompás őszi szetteket állíts össze! Az ősz a nem túl hideg, de már nem is nyáriasan forró hőmérsékletéből adódóan remek alkalmat kínál a különböző ruhadarabok rétegezésére, ami által rendkívül egyedi párosítások születnek - ezeket egy mutatós nyaklánc pedig egyenesen a következő szintre emeli.

Dobd fel te is az őszi megjelenésed egy csodás nyaklánccal! Ebben a cikkben ismertetjük, milyen nyakláncot érdemes egy-egy szetthez választani.

A nyakláncban rejlő lehetőségek - ahogy Feil Róbert látja

A FEIL márka egyik alapítótagja, Feil Róbert a karriere során rengeteg ékszerviselési trendnek lehetett első kézből szemtanúja. Az évek során figyelemmel kísérte a divat és az ékszerviselési szokások együttes alakulását, tapasztalatai alapján pedig bátran jelenti ki a következőket:

Attól függetlenül, hogy mi van éppen divatban, a kiegészítők szerepe ugyanolyan fontos maradt az évek során. Egy nyakláncban számtalan lehetőség rejlik, hiszen a különböző színű, fazonú és hosszal rendelkező modellek rendkívül kreatív lehetőségeket adnak az önkifejezésre.”

A kevesebb néha több: egyszerű, de elegáns

Ahány ember, annyi öltözködési stílus. Valaki az igazán extravagáns szettekben érzi magát kényelmesen, valaki pedig az egyszerű, letisztult megjelenésben találja meg önmagát.

Ha Te is abba a kategóriába tartozol, aki az egyszínű, elegáns darabokból válogat szívesen, akkor egy nyaklánc elhozhatja számodra azt az extra ragyogást, amitől a szetted teljes lesz - ami a “valami még hiányzik” érzés által okozta dilemmára egyből megoldást kínál.

A nyaklánc színét ebben az esetben ki tudod választani a színek, illetve a bőrtónusod és a hajszíned segítségével. A feketéhez és a fehérhez a sárga arany, a fehér arany és a rózsa arany is egyaránt remekül passzol, viszont a meleg színekhez érdemes sárga vagy rózsa aranyat, a hideg színekhez pedig fehér arany nyakláncot választanod.

Ha pedig mindegyik árnyalattal csodálatos az összkép, viszont csak egy színt szeretnél a háromból kiválasztani, akkor az adottságaid ebben rendkívül sokat tudnak segíteni. A porcelán hatású, hidegebb tónusú bőrhöz és a kék szemhez a fehér arany pompás választás lehet, míg a melegebb tónusú bőrhöz és a barna szemszínhez a sárga arany gyönyörű párosítás.

A szőke hajat a sárga, a fehér és a rózsa arany egyaránt remekül kihangsúlyozza, a barna vagy a vörös hajhoz pedig a sárga arany csodálatosan illik.

A kifinomult önkifejezés kulcsa: egy mutatós medál

Ha szeretnéd igazán belevinni a személyiségedet a szettedbe egy nyakláncon keresztül, akkor érdemes egy pillantást vetned a medálokra!

A fenti példa esetében is, egy egyszerű, főként egy színből álló, letisztult szett remek alapot ad egy csillogó nyaklánc tündöklésének. Ezt egy medállal pedig csak fokozni tudod!

Medálok közül szinte végeláthatatlan a választék: válogathatsz visszafogottabb és harsányabb absztrakt formák közül, kövezett és kő nélküli modellekből, de kisebb szimbólumokat is találhatsz, például egy lakat, egy angyalszárny, vagy egy kisállat formájában.

Egy letisztult szetthez nyugodtan választhatsz egy kirívóbb, nagyobb és csillogósabb medált a nyakláncra, hiszen nem veszi el a figyelmet a szetted többi részéről - épp ellenkezőleg! A nyaklánc a medállal együtt kifinomultan és hatékonyan kihangsúlyozza a legszebb adottságaid.

Laza és energikus, mégis szofisztikált

Ha a stílusod az elegáns helyett inkább a felszabadult irányt képviseli, akkor a nyakláncok ezt az energiát még jobban fel tudják fokozni.

Érdemes több nyaklánccal is kísérletezned, különösen a különböző hosszúsággal rendelkező fazonokkal. Egy rövidebb és egy hosszabb nyaklánc egy igazán kreatív megoldás lehet, pláne, ha ezeken egy-egy medál is megtalálható.

Több nyakláncot nyugodtan párosíthatsz egy letisztult szettel, de akár egy extravagánsabbal is. Akár a különböző mintákkal és formákkal is tudsz kísérletezni - míg az egyik nyaklánc visszafogottabb, addig a másik nyaklánc lehet egy harsányabb darab, mondjuk egy sok kis kővel kirakott, csillogó medállal - így a két ékszer egyensúlyt és harmóniát teremt egymás között.

Vigyél bele egy kis színt!

Ha szereted különböző színekkel kifejezni az egyediséged, akkor a több színű láncokat neked találták ki!

Manapság már nem ritka, hogy a fehér arany és a sárga arany egy ékszeren belül találkozik - egy nyakláncon belül is az arany különböző színárnyalatai remek kombinációkat tudnak alkotni. Így akár egy ékszeren belül több színt és ragyogást is tudsz csempészni a megjelenésedbe!

Ha pedig maradnál az egyszínű nyakláncok mellett, de mégis szeretnél valami plusz színt belevinni a szettedbe, akkor az egyköves medálok ezt elhozhatják a számodra. Választhatsz egy fehér gyémánt medált, de a színes drágakövek is remek lehetőségeket kínálnak - egy vörös rubin, kék zafír vagy egy lehengerlő, zöld smaragd színe és csillogása garantáltan az egész szetted elvarázsolja!

Találd meg önmagad egy FEIL Ékszerben!

Legyen szó nyakláncról, medálról vagy gyűrűről - a FEIL csapata segít, hogy megtaláld azt, amelyik igazán téged tükröz!

Ha valami igazán egyedülálló elképzelésed van, akkor egyedi tervezés útján lehetőséged van azt megvalósítani nálunk - modern, 3D tervezős szoftver segítségével először a virtuális térben alkotjuk meg az ékszert, miután pedig a dizájn pont olyan, amilyet elképzeltél, elkészítjük a számodra!

Ha felmerül valamilyen kérdésed az egyedi tervezéssel vagy egyéb témakörben, fordulj hozzánk bizalommal!

A Logosz munkatársai is szívesen hordják ezeket a nyakláncokat, és ezúton köszönik a FEIL csapatának segítségét a nyakláncok kiválasztásában!

Kapcsolódó cikkek

Bemutatkozik a Pandora téli kollekciója!

Bemutatkozik a Pandora téli kollekciója!

A mesés tél örömteli pillanatokat, csodákat és meglepetéseket tartogat magában.

Így válassz nyakláncot az őszi szettedhez

Így válassz nyakláncot az őszi szettedhez

Ha megkérdezed az ismerőseid a kedvenc évszakukról, szinte biztos, hogy valaki csillogó szemekkel és széles mosollyal kezd el az őszről beszélni.