Bemutatkozik a Pandora téli kollekciója!

A havas tájnál pedig már csak a Pandora új, téli kollekciója szebb, amit látván egyből késztetést érzünk, hogy beszerezzük ékszerkollekciónkba. Mutatjuk kedvenc darabjainkat!
Bemutatkozik a Pandora téli kollekciója!

Szeretet, család, összetartozás - ezek az elemek, amelyek a Pandora téli kollekcióját ihlették. Az éjszakai égbolt és a karácsonyi motívumok sűrűn megjelennek ebben a válogatásban is, azonban a csoda hírnökeit, a Disney mesehősöket sem lehetett kihagyni!

A téli tájhoz illő ezüst és kék van most főszerepben, de az ünnepekhez illő arany-piros párosítás sem maradhatott el. Ezeknek az ékszereknek köszönhetően most sem szenvedünk hiányt a csillogásból! Pompás nyakláncok, gyűrűk, karkötők, ünnepi szettek várnak a Pandora legújabb kollekciójában!

Mesés csillogás

A Disney szereplői szinte már elengedhetetlen részei az ünnepeknek, téli hónapoknak. A közkedvelt Mickey egér most páratlan eleganciával társult, ezüst-kék, néhol piros színkombinációban tündököl kedvenc ékszereinken.

A charmokon sokszor megjelenik Mickey és Minnie egér egyaránt, illetve a gyűrűkön és fülbevalókon is fellelhető sziluettjük, bár szolidabb formában, de hasonlóképpen elegánsan.

Az égbolt ragyogása ékszereken

A téli kollekció egyik fő eleme az égi szimbólumok, amelyek a charmokat is díszítik. Az üzenet, amit sugároznak, pedig egyértelmű: minden lehetséges, határ a csillagos ég!

Most a békéé és a szereteté a főszerep, amit mi sem testesít meg jobban, mint a Holddal és a csillagokkal díszített életfa! Az életfa új életet, új kezdetet és nyugodtságot szimbolizál. A nyaklánc mellé tökéletesen illik a téli kollekció egy másik darabja is, a szikrázó hold kapcsos karkötő, ami mindig emlékeztet, hogy merjünk nagyot álmodni.

Juss el a csillagok közé egy kis űrhajós charm segítségével! Ráadásul a szeretetedet is kifejezheted valaki számára, a hátoldalán lévő "Love you to the moon and back" gravírozás segítségével!

A csillagos égbolt szolidabb, elegánsabb formában is jelen van a téli kollekció charmjaink: ezek a muránói üvegből készült égboltot és aranyló hullócsillagot idéző darabok egyszerűen ellenállhatatlanok!

A Pandora Moments charmok is ragyogásba öltöztek, amelyek az égen tündöklő ezernyi csillagra emlékeztetnek. Hordd magadon az égboltot a Pandora segítségével!

A Pandora karácsonyi charmok csillogásukkal egyből belopták magukat szívünkbe. A rénszarvas és az ajándékokkal megrakott szán az égből hozza el számodra a meglepetéseket és a csodákat! Ezek a charmok karácsonyi ajándékként is tökéletes választások!

Ünnepi csomagolás

Sziporkázó kövek mindenhol: nyakláncon, fülbevalón, karkötőn. Válaszd kedvenceidet szettben, ajándékcsomagolásban!

Ez az elegáns párosítás bármikor megállja a helyét. Az örökké divatos körte alak és a káprázatos csillogás egyből magára vonzza a tekintetet. Ez a gyönyörű szett ajándékként is tökéletes választás: akár szerettednek, vagy akár saját magadat is meglepheted!

A csuklónk se szenvedjen hiányt a csillogásból! Ez a sterling ezüst és 14k rózsaaranyozott charm megidézi a galaxis szépségét, miközben hátoldalán egy üzenetet is rejt: “Love you more than all the stars in the sky”, amely magyar jelentése az, hogy “Jobban szeretlek, mint az égbolt összes csillagát”.

A charmhoz tökéletesen illő karkötővel csodálatos párost alkotnak, melyet egy díszdobozban ajándékozhatsz szerettednek, vagy akár magadnak.

Az örök klasszikusok

Egy klasszikus darabbal sose lőhetsz mellé! Legyen szó akár a mindennapi szettek feldobásáról vagy egy alkalmi ruha kiegészítéséről, ezek az ékszerek mindig hű barátaid lesznek!

A Pandora Timeless pavé Y nyaklánca és a Sparkling Bars 8 kővel díszített karkötője tipikus örök darabok, amikkel egy kis csillogást csempészhetsz szetteidbe. A nyakláncot három különböző hosszúságra állíthatod, így a legtöbb nyakkivágású ruhához tökéletesen illik!

Az arany szín szerelmeseinek is kiváló választás a Pandora ékszerei! A kollekcióban több arany színű darab is megtalálható, többek között ez a teli köves Shine gyűrű és a hozzá illő Shine fülbevaló. Szemkápráztató látványt nyújtanak a mindennapokban és ünnepi alkalmak során is, hiszen bármikor bátran hordhatod őket.

A tökéletes választás

A Pandora téli kollekciója ezekkel, és ehhez hasonlóan kápráztató darabokkal érkezett el hozzánk. Kiváló ajándék szeretteink részére, és saját ékszerkollekciónkban is megállja helyét az összes ékszer!

A Divatékszerbolt gyors szállítással és részletfizetéssel kedveskedik azoknak, akik szeretnék maguknak tudni a legújabb kollekció darabjait!

Az eredetiséget gyári csomagolással, vásárlóik elégedettségét pedig rugalmasságukkal, hatalmas kínálatukkal és biztonságos weboldalukkal garantálják vásárlóik részére.

Tündökölj te is a Pandora téli kollekciójában, szerezd be a legújabb darabokat a Divatékszerbolttól!

Kapcsolódó cikkek

Bemutatkozik a Pandora téli kollekciója!

Bemutatkozik a Pandora téli kollekciója!

A mesés tél örömteli pillanatokat, csodákat és meglepetéseket tartogat magában.

Így válassz nyakláncot az őszi szettedhez

Így válassz nyakláncot az őszi szettedhez

Ha megkérdezed az ismerőseid a kedvenc évszakukról, szinte biztos, hogy valaki csillogó szemekkel és széles mosollyal kezd el az őszről beszélni.