Újulj meg, frissítsd fel a ruhatáradat (is)!

A nők szeretnek öltözködni, szeretik az ékszereket, a szép ruhákat, a kellemes illatú parfümöket. Néha csak egy-két dologra van szükségünk, hogy úgy érezzük, sikerült kicsit változtatni, megújulni. Nem kell mindig ezernyi ruhát és táskát és más holmit venni. Elég, ha mindenből csak kevesebb van, de azoknak megfelelő a minősége. Mutatunk néhány ötletet, ami segíthet abban, hogy kicsit megújulj.
Újulj meg, frissítsd fel a ruhatáradat (is)! - a ruhatárunkat egyszerűen is megújíthatjuk

Találd meg a stílusodat

Néha nehéz ellenállni egy-egy illatnak, amikor leszaladunk a drogériába, valami apróságért, aztán mégis a parfümös részlegen kötünk ki, mert egész egyszerűen nem tudunk ellenállni a legújabb kollekciónak. Általában, azok a nők vásárolnak mindig újabb és újabb parfümöt maguknak, akik még nem találták meg a saját illatukat. Kísérletezz és próbáld felfedezni, hogy mi számodra a legjobb illat, aztán a jövőben ragaszkodj csak ehhez az egy illathoz.

Nem mindegy, hogy mit használsz mosáskor

Ha azt tervezed, hogy csak kevés, de jó minőségű ruhákat vásárolsz, akkor vegyél azok tisztításához magas minőségű mosószert és öblítőt. Nem véletlenül terveztek ilyen mosószereket, hiszen ezeknek a rendszeres használata lehetővé teszi, hogy a ruháid úgy nézzenek ki, akárcsak új korukban. Ezen se spórolj, mert nem azért veszel drága holmikat, hogy aztán egy olcsó mosószeren bukjon el a dolog, történetesen az, hogy a jövőben nem szórod a pénzt fölösleges dolgokra, azaz nem veszed meg idén nyáron a huszadik pár cipőt és az ötvenedik táskát.

Az egyik legfontosabb kiegészítő, a táska

A legtöbb nő odáig van a szép táskákért. Azonban sokan túlzásba esnek és minden évben újabb és újabb táskákat vásárolnak, mert a régiek hamar tönkrementek, vagy kimentek a divatból. Éppen ezért, nem kell annyiféle táskát vásárolni. Inkább legyen csak 3-4 darab, de azok legyenek strapabírók, klasszikus stílusúak és jó minőségűek. Lehet, hogy kicsit több pénzt hagysz majd az üzletben, de egy jó minőségű táska, sokkal több ideig bírja, mint az olcsó társaik.

A bőr és a farmer soha nem megy ki a divatból

Még akkor sem, ha most nem nadrágokról, hanem kabátról van szó. Ráadásul ezeket a kabátokat szinte mindenhez felveheted, hiszen a farmerkabát nagyon jól passzol, a sportos öltözethet, míg az elegáns ruhákhoz bátran felvehetsz bőrkabátot is akár. Ezeken sem szabad spórolni, inkább vedd meg a márkás, drágábbat, de tíz évig biztos, hogy nem lesznek kabátgondjaid.

Olvasd partnereinket, a Női divat portált és a Férfi divat portált is.

Kapcsolódó cikkek

Miért érdemes ezüst ékszereket vásárolni?

Miért érdemes ezüst ékszereket vásárolni?

Néhány kevésbé ismert drágakő lehet, hogy olcsóbb, mint az ezüst, de nem rendelkeznek ugyanazzal a presztízzsel és luxussal, mint az arany.

Feliratos férfi póló - egy jó bázis minden stílushoz

Feliratos férfi póló - egy jó bázis minden stílushoz

Van olyan kiegészítő a ruhatárnak, amivel mindenki rendelkezik. Az egyik az a klasszikus, egyszerű póló.

Így válassz nyakláncot az őszi szettedhez

Így válassz nyakláncot az őszi szettedhez

Ha megkérdezed az ismerőseid a kedvenc évszakukról, szinte biztos, hogy valaki csillogó szemekkel és széles mosollyal kezd el az őszről beszélni.